Wie ben ik? 

 

Mijn naam is Anouschka de Jager, getrouwd en in het gelukkige bezit van vier lieve labradors. Naast de hondenschool ben ik werkzaam in een gezondheidscentrum als POH-GGZ.

 

De passie voor honden zit in de genen en is hierdoor met de paplepel ingegoten. Toen mijn ouders geen hond meer hadden kwam al snel de wens voor een eerste eigen hond. Dat is het moment dat James, een chocolade labrador retriever, in mijn leven kwam. Samen met z'n volle broer Lucky hebben ze ons voor mooie uitdagingen gesteld en kwam ik in aanraking met de hondensport. Eerst was dit alleen GG, Gedrag & Gehoorzaamheid, maar later ook behendigheid. 

 

Na een jaar lessen te hebben gevolgd kwam in 2000 de vraag of ik in opleiding zou willen gaan tot instructeur. Afgesproken om een half jaar te 'proeven' tja...... toen was ik verkocht. Via het opleidingsplan van de HSV Wik in Zaandam de opleidingen bij O&O gevolgd tot instructeur en stages gelopen. Sinds die tijd diverse lessen gegeven, workshops en bijscholingen gevolgd en snuffelcollege gegeven. 

 

Met de intrede van Rowen kwam daar een nieuwe passie bij, jachttrainingen en jacht. Met Miró voor het eerst mee op jacht. 

 

Eind 2015 ben ik gestopt met lesgeven bij de WIK. Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen en ben ik uiteindelijk weer gaan lesgeven, maar nu bij mijn eigen hondenschool en in een andere vorm zodat ik de volle aandacht aan de combinatie kan geven.

 

Anouschka